Andre kilder

Mange tilbyder ekstra viden.

 


*
Furesø kommunes indsatsplan er en af de bedste jeg kender. Meget få misforståelser og fejl; mange gode informationer. Og en god politik om invasive problemarter. Furesø kommune om invasive arter

*
Roskilde kommunes indsatsplan er også rigtig god. Jeg har selv bidraget til at sikre at den er relevant for effektivitet i praksis.

* Firmaet Care4nature
har stor erfaring med professionel bekæmpelse, og dets ejer Hans Wernberg har spillet en stor rolle i udvikling af metoden skærmkapning, som rigtigt udført af dygtige fagfolk har værdi i bevoksninger med en bestemt bevoksningsstruktur.
Care4natures netsted er på nogle punkter bedre end min; på andre næsten lige så god. Også han / de ved hvad det reelt drejer sig om.


*
Naturstyrelsens vejledning var tidligere MEGET forvirrende og vildledende, men er nu forbedret noget.
Der er dog stadig nogle grimme fejl og selvmodsigelser, så jeg vil ikke anbefale den som grundbog. Der er dog links til lovgivning etc.

 

Borger.dk har bl a links til de relevante bekendtgørelser mv.
(der står også noget sludder på stedet, fx om beklædning uanset bekæmpelsesform, så tag den ikke for ekspertviden, men skrivebords-viden)

 

* Det internationale Giant Alien-projekthar bl a udgivet et hæfte.
Til de flestes praktiske brug er det nok lidt for skrivebordsakademisk, men det har nogle interessante informationer og udblik.
Det findes nogle steder på nettet, men bag enten reklamer eller krav om indlogning.
Giant Aliens hjemmeside har også en -opdateret?- international link-samling.

* Der er MASSER af USERIØSE kilder. Google er villig stor-leverandør. Undgå dem. Vær kritisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *